Мъж почина ден, след като направи добро

0
Тя обаче решава да разкаже на местните медии за голямото, добро и щедро  сърце на Матю
Тя обаче решава да разкаже на местните медии за голямото, добро и щедро сърце на Матю

Един от „онези дни” за американката Джейми-Лин Найтън. Стоейки в магазина с ревящо дете в ръце, тя се чуди как да си плати сметката от 200 долара след като касиерката й казва, че кредитната й карта е отхвърлена. На опашката зад нея започват да се трупат все повече изнервени хора. В този момент се появява Матю Джаксън и я измъква от неудобната ситуация.

Без да я познава, той предлага да й плати сметката. Опитвайки се да се свърже с банката, издала кредитната й карта, Джейми първо отказва да приеме благородното му предложение, но малко след това тя все пак приема парите, съобщава WSB TV.

Тя обещава, че ще му върне парите, но Матю отказва да ги приеме и простичко я моли да намери начин да „предаде нататък” доброто като някой ден плати сметката на някой друг в нужда. Тя се съгласява, но няколко дни по-късно решава поне да му благодари още веднъж за щедростта. Тогава тя научава тъжната вест. Шефът на Матю й разказва, че той е починал в катастрофа на следващия ден, след като й е помогнал. Причината – автомобилът му се забил в дърво недалеч от магазина, където съдбата го е срещнала с Джейми.

Тя обаче решава да разкаже на местните медии за голямото, добро и щедро  сърце на Матю. Така историята стига до хиляди хора, живеещите в района. Дни по-късно сестрата на Матю, нейният съпруг и четирите им деца решават да похапнат близо до Юма, Аризона. Когато обаче се опитали да платят сметката… се оказало, че някой друг вече го е направил. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари