Мъж и съпругата му загинаха при пожар в къщата им

0
Къща изгоря в село Енина
Къща изгоря в село Енина Видео: БГНЕС

Мъж на 83 години и съпругата му загинаха при пожар в къщата им в с. Бял извор, община Опан, съобщиха от ОДМВР - Стара Загора, цитирани от БГНЕС.

Инцидентът е станал вчера. Пристигналите на място полицейски служители и служители на РЗПАБ – Стара Загора са установили, че нацяло е изгоряла покривната конструкция на къщата и покъщнина. В резултат на възникналия пожар са загинали 83-годишен мъж и 84-годишната му съпруга. Причините за пожара са в процес на изясняване, като улики за умишлен палеж не са открити. По случая е образувано досъдебно производство.

Друг пожар в областта остави двама възрастни души на улицата. Огнената стихия е изпепелила къщата им в казанлъшкото село Енина. Сигналът за горящ покрив на ул. „Стефан Абрашев” №6 е подаден около 1:30 часа.

На място се отзовават два противопожарни автомобила, но за жалост къщата бързо е обхваната в пламъци и е изгоряла цялата, въпреки усилията на огнеборците. В къщата е имало две газови бутилки, които за щастие не са се взривили. Няма данни за умишлен палеж, най-вероятната причина за инцидента е късо съединение в електрическата инсталация или пожар в комина. Тепърва разследващите органи ще изясняват точната причина за пожара. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари