Мъж е с опасност за живота след катастрофата на пътя Разград - Русе

0
27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробуса
27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробуса Видео: NOVA

27-годишният мъж от град Котел е бил затиснат в микробуса

Пострадалият при катастрофата между ТИР и микробус край разградското село Балкански е в болница с временна опасност за живота, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева, предаде БТА.

Припомняме ви че, пътният инцидент стана около 12:00 часа днес. По първокласния път в посока към Разград един след друг се движат товарен камион "МАН" с прикачено ремарке, управляван от 42-годишен мъж от Шумен и микробус "Мерцедес Спринтер" с прикачена платформа, шофиран от 45-годишен мъж от село Черник, Дулово. Тирът намалил скоростта си заради насрещно пътуващ извънгабаритен товар, но бусът не успял и се ударил в задната част на камиона. При сблъсъка пострадал возещият се в микробуса 27-годишен мъж от град Котел, който бил затиснат в превозното средство. След изваждането му от екип на противопожарната служба, е откаран в разградската болница. Настанен е в лечебното заведение с временна опасност за живота, счупени две ребра, отстранен далак и фрактура на десния крак.

Възстановено е движението по път I-2 Русе - Разград при разклона за с. Балкански, съобщиха от пресцентъра на АПИ малко след 15:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари