Мая Манолова: Властта е като табло с бушони, изгаря се поредният и не се предприемат никакви мерки!

0
Въпросът е кога ще се стигне до главният бушон, защото някак си не е нормално премиерът да излиза целият в бяло от всички кризи
Въпросът е кога ще се стигне до главният бушон, защото някак си не е нормално премиерът да излиза целият в бяло от всички кризи Видео: БНТ

Властта изглежда като табло с бушони, изгаря се поредният бушон и не се предприемат никакви мерки. Не искам да обиждам никого, но министрите са едно табло с бушони и въпросът е кога ще се стигне до главният бушон. Защото някак си не е нормално премиерът да излиза целият в бяло от всички кризи.

Това заяви пред БНТ Мая Манолова.

Опитаха се да хвърлят цялата вина на шефа на ВиК в Перник. Но той е назначен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Така че отговорността на министъра и на ресорния зам.-министър не може да бъде подмината, категорична бе тя.

Булгаргаз каза, че ако Топлофикация не се разплати, ще се спре подаването на газ. Там бе назначен нов изпълнителен директор, но нещата не се решават. След водната криза, дано не съм лош пророк, може да има криза с топлата вода и парното в София, смята Манолова.

Манолова предупреди, че предстои и други области да имат сериозен проблем с водоснабдяването. "Кризата в Перник е напът да стане национална криза", преди бившият омбудсман.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари