Мая Манолова: Позор за Корнелия Нинова, превърна партията си в придатък на ГЕРБ и ДПС​

0
Протестна акция пред Народното събрание "НЕ на хартията и кражбата на изборите"
Протестна акция пред Народното събрание "НЕ на хартията и кражбата на изборите" Снимка: "Изправи се България"

Протестна акция пред Народното събрание "НЕ на хартията и кражбата на изборите"

Г-жо Нинова, връщате хартията, унищожихте машините, унищожихте възможностите за електронно гласуване и връщате Борисов. Впрегнахте партията си в общия пряг на ДПС, ГЕРБ. Позор!

Нинова върна партията си там, където винаги е била – при статуквото. Преструвките и триковете, че са партия на промяната приключиха тук. Вместо това превърна партията си в придатък на ГЕРБ и на ДПС, като връща Борисов.

Това заяви лидерът на Изправи се България Мая Манолова на протестна акция „Чували с бюлетини“ пред Народното събрание. В акцията си от формацията включиха и образа на Тулупчо (костюмиран събирателен образ на управляващите от Модела Борисов - с чекмедже, пришито в костюма и каскет), който на живо пред парламента преправяше протоколи от избори, унищожаваше протоколи в шредер за хартия и раздаваше импровизирани банкноти срещу изборни протоколи.

Депутатите, които гледахме с чували отново ще бъдат на мода.“ Така аргументира Манолова донесените черни чували с надписи ГЕРБ, ДПС и БСП и пълни с изборни протоколи, които протестиращите стовариха пред Парламента, съобщиха от пресцентъра на "Изправи се България".

По думите на лидера на Изправи се България са излезли, за да се противопоставят на опита на мафията чрез хартиената бюлетина да си върнат контрола над държавата. С промените в Изборния кодекс превръщат машините в машинарии, които могат да отидат за скрап, и от които няма никаква полза. Заедно с машините, унищожават и гражданския контрол над изборите – няма да има Обществен съвет към ЦИК, намаляват секциите в Западна Европа и в Америка, няма да има електронно гласуване, няма да има запис на видеонаблюдението в секциите – опасява се Манолова и допълни:

Ние ще бъдем неми наблюдатели как партийни функционери от хартиената коалиция ще безчинстват с хартиените бюлетини.

Мая Манолова не спести критики и към останалите партии в парламента, които по думите ѝ не се интересуват от доходите, бедността, инфлацията, а са допуснали основната тема на 48-мото Народно събрание да е Изборния кодекс. Тя се обърна към народните представители с думите:

Призовавам депутатите да се заемат с най-неотложните проблеми на хората – с минималната заплата, която трябва да бъде повишена, с пенсиите, подкрепа за енергийно бедните, таван на цените на храните, таван на цената на бензина и дизела и да спрат покушението върху демокрацията. И след това да се разпуснат, защото това е най-зловредният парламент, който не се занимава с проблемите на хората, а се готви да открадне изборите на българския народ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    daskal
    Тази лицемерка манолофа си е поставила за трамплин да плюе Нинова ежедневно! А къде са русофоби армани сбърканяни и хаджиджендерофци, които мълчат на усраинската агресия над полша?! Тези русофоби мълчат, че агресорът усрайна изби полски мирни граждани и по този начин агресорът усрайна обяви война на НАТО! Къде сте пак, русофоби?! АААААААААААА, пак са в сащническото посолство!
  • 3
    3
    До 2
    И се увеличават като гледам...
  • 6
    2
    До 1
    То толкова са и идиотите на клавиатурата..
  • -3
    1
    Ама
    голям протест бре, Мая общата и още 4-5 идиоти :) :) Ако машините бяха читави Мадуро нямаше да ги ползва във Венецуела !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари