Мая Манолова: Очакваме от кабинета резултати, политическото време е сгъстено

0
Според лидера на движението „Изправи се БГ!“президентът е прав, защото това искаме всички
Според лидера на движението „Изправи се БГ!“президентът е прав, защото това искаме всички Снимка: bTV

Непредставените са стотици хиляди и в България, посочи тя

Работещите хора имат огромна нужда от подкрепа, има огромен луфт в ляво и за социална подкрепа на най-уязвимите групи“, коментира в предаването „Лице в лице“ по bTV  Мая Манолова – лидер на движението „Изправи се БГ!“.

Непредставените са стотици хиляди и в България това най-лесно се вижда през бюджета на държавата, добави тя.

Президентът започва втори мандат, процесите в обществото не търпят вакуум. Ако липсва на подкрепа и грижа за обикновените хора, ще се появи субект, който да им я даде. Социалният вектор в това управление – партията на Нинова, не я дава и не я отстоява“, заяви още Манолова в отговор на въпрос дали ще прави нова лява партия.

По повод думите на президента, че кабинетът трябва да направи така, че да не допуска политиката и геополитиката да убиват икономиката, тя отбеляза, че държавният глава се опитва да вкара правителството в дневния ред на хората. „Те се занимава със собствените си, включително и партийни проблеми и основно с кадрови назначения, а в същото време цените растат нагоре“, отбеляза тя.

Тревогите на хората от това дали ще могат да си платят сметките стават все по-големи. Отгоре на това съдебната реформа също се отлага за неопределено време“, посочи Мая Манолова.

Според нея има разнобой в коалицията по съдебната реформа, но това е тема, по която гражданите, които бяха по площадите, са безкомпромисни. Затова според нея е задължително това правителство да извърши съдебната реформа.

Политическото време е сгъстено, никой няма да остави правителството 100 дни, 10 месеца, 4 години. Хората наистина очакват резултати и в този смисъл президентът е прав, защото това искаме всички ние. Очакваме от кабинета действия и резултати, анализите трябваше да се правят още по време на предизборната кампания“, заяви Манолова.

Надявам се, че правителството и четворната коалиция най-накрая ще се заемат с проблемите на българските граждани и да предприемат конкретни действия срещу инфлацията и в подкрепа на домакинствата“, посочи тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари