Масови арести в Слънчев бряг

2
По непотвърдена информация става дума за проведена спецакция срещу наркоразпространението
По непотвърдена информация става дума за проведена спецакция срещу наркоразпространението Снимка: БГНЕС / архив

По непотвърдена информация става дума за проведена спецакция срещу наркоразпространението

На масови арести тази нощ са станали свидетели почиващи в курорта Слънчев бряг. Според очевидци маскирани полицаи са отвели десетки в районното управление, предава „24 часа“.

От Областната дирекция на МВР в Бургас засега не оповестяват официални данни, но потвърдиха за специализирана полицейска операция.

По непотвърдена информация става дума за проведена спецакция срещу наркоразпространението. Най-големият ни морски курорт привлича като с магнит крими контингента от цялата страна, включително и дилъри на различни видове наркотици. Не е изключено при спецакцията да се е проверявало и за новата смъртоносна дрога, която уби 40-годишна жена във Варна.

От началото на юли курортът се пука по шевовете, като туристите са предимно млади хора от Великобритания и Скандинавието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари