Масов бой в бежанския лагер в Харманли

0
По информация на очевидци една патрулка е била потрошена при безредиците
По информация на очевидци една патрулка е била потрошена при безредиците Снимка: БГНЕС

Масово сбиване в бежанския лагер в Харманли.

По първоначална информация в сбиването са участвали афганистанци и иракчани, които получили подкрепление от сирийци. Скандалите са избухнали малко преди полунощ, предаде БГНЕС. Преди мелето бежанци се били събрали в едно от помещенията, в което пиели и се веселили, но купонът прераснал в побой. Съобщава се за двама пострадали, които са били откарани в Бърза помощ. Трети пък бил прегледан на място от лекарите.

Според очевидци около полунощ в лагера спешно са пристигнали кметът и секретарят на община Харманли, шефът на областната дирекция на МВР в Хасково Ангел Цанков, началникът на харманлийското полицейско управление. В лагера са влезли няколко патрулки и четири коли с жандармерия. Външни лица вътре не са били допуснати.

Пред портала е имало граждани на Харманли, но те са били отпратени. По информация на очевидци една патрулка е била потрошена при безредиците. Това е поредното масово меле с мигранти от лагера. Преди седмица при сбиване на група афганистанци бяха наръгани с нож две 19-годишни момчета, техни сънародници.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари