Мартин Димитров: Прокуратурата прикрива премиера, а не го оневинява

1
"Прокуратурата не знае кой е направил снимките в спалнята на премиера;  Нямам представа колко хора влизат в спалнята на премиера — единици, десетки или хиляди — но би трябвало самият г-н Борисов да съдейства в стесняването на кръга от дами"
"Прокуратурата не знае кой е направил снимките в спалнята на премиера; Нямам представа колко хора влизат в спалнята на премиера — единици, десетки или хиляди — но би трябвало самият г-н Борисов да съдейства в стесняването на кръга от дами" Снимка: Фейсбук

Мартин Димитров с публикация във фейсбук профила си за отказа на прокуратурата да продължи разследването на скандала със снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов: 

"Поне това, което аз разбрах, е следното:

- Прокуратурата не знае кой е направил снимките в спалнята на премиера;

Нямам представа колко хора влизат в спалнята на премиера — единици, десетки или хиляди — но би трябвало самият г-н Борисов да съдейства в стесняването на кръга от дами. Плюс това, самият Борисов говори така, сякаш има предвид конкретна “госпожа”.

- Прокуратурата не може да установи дали парите в чекмеджето са фалшиви или истински;

По принцип, парите имат серийни номера. Не съм Хорейшо и нямам познанието да бъда Хорейшо, но не е ли най-лесно да се видят тези номера? Ако има банкноти с такива номера, значи са истински. Ако няма, значи са фалшиви.

И дори и да са фалшиви, това не е ли също престъпление?

- Прокуратурата не знае дали тези кюлчета са златни. Определено приличат на златни. Доколкото знам, кюлчетата също имат номера и са възможни за проследяване.

Тоест, от всестранното и обективно разследване не се е разбрало и не се знае нищо. Ама нищо.

Поне у мен остана усещането, че прокуратурата прикрива премиера, а не го оневинява.

В същото време сме били свидетели с каква лекота, с каква демонстрация и с каква активност на медийната машина прокуратурата повдига обвинения.

Вижте, ясно е, че се прикриват. Хубаво ще е обаче да не го правят толкова нагло — вярвам, че не всички в тази страна сме затъпели до степен, до която на ГЕРБ и прокуратурата им се иска.

Не може нищичко да не си разбрал и да определяш нищичкото ти като “обективно”."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Докато пеех вчера в стаята, някой счупи с камък прозореца, за да чува по-добре.

Харесай Дунавмост във Фейсбук