Мария сбъдна мечтата си

3
Ученичка от Английската гимназия в Русе е приета с пълна стипендия в "Харвард"
Ученичка от Английската гимназия в Русе е приета с пълна стипендия в "Харвард"

Ученичка от Английската гимназия в Русе е приета с пълна стипендия в "Харвард"

Абитуриентка от Английската гимназия в Русе спечели пълна стипендия за обучение в престижния американски университетХарвард”. Мария Георгиева завършва с пълно отличие елитното училище.

Абитуриентката от Английската гимназия насочва вниманието си към "Харвард" още преди две години. „Програмата на „Фулбрайт” EducationUSA отговаря за консултации за подготовка за прием в САЩ. Започнах да посещавам тези виртуални и на живо консултации, с които да разбера повече за процеса по кандидатстване и как да се подготвя. След това всичко беше системна подготовка и много, много желание”, разказва Мария Георгиева, цитирана от NOVA.

Това, че била приета, не било изненада за родителите ѝ. Самата Мария обаче винаги си е мислела, че за да бъдеш приет в "Харвард" трябва да си почти като нобелов лауреат на 18 години. Тя печели пълна стипендия не само за обучението си, но университетът поема и разходите ѝ за живот в Съединените щати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    24
    до asdасд
    Понеже ми се струва, че контекста, в който използваш цитат от Славейков, не е много удачен, нека ти припомня оригиналното стихотворение: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! „Аз не зная! Аз не мога!“ — общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме… Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни… Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни… Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ — а всякому мерамът е развала… Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875
  • -2
    23
    asdасд
    истината е че така американците крадат талант от целия свят и ги правят техни еничари .. такива няма никога повече да се върнат и така деградиралите американци си обогатяват генофонда... това тея американски радатели не могат да го видят и не виждат тъжното в цялата картинка - как крадат или отвличат българите, а те се радват, после защо сме тъп и смотан народ, който Пенчо Славейков нарича "мърша" с право
  • 2
    22
    Празник е
    Честит празник! Доста хора в тази тема пишат неграмотно и мисля, че те изобщо не го осъзнават. Купете си по един правописен речник и почвайте, че е зле положението.
  • -2
    21
    Хех
    Поредното с промит мозък дето ще го вземат...а ако е тъпичко кат Кирчо, ще ни го върнат
  • 0
    20
    Хех
    18тия...разбрахме че си горд че имаш дете вундеркинд... после кат стане милионер че те вземев ли при него там в рая, или ще те остави тука ние простите да ти плащаме пенсията!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари