Манол Пейков се включва в листите на ПП-ДБ

1
Ще видите името ми под номер 7 в бюлетината на ПП-ДБ за парламентарните избори в 16-и МИР – Пловдив град, написа Пейков във фейсбук
Ще видите името ми под номер 7 в бюлетината на ПП-ДБ за парламентарните избори в 16-и МИР – Пловдив град, написа Пейков във фейсбук Снимка: Facebook

Ще видите името ми под номер 7 в бюлетината на ПП-ДБ за парламентарните избори в 16-и МИР – Пловдив град, написа Пейков във фейсбук

Манол Пейков, издател и бивш депутат от "Демократична България" в 45-ото и 46-ото Народно събрание, добил в последно време популярност със събирането на средства за купуване на генератори за Украйна, се включва в кандидатдепутатските листи на "Продължаваме промяната - Демократична България". Това съобщава Пейков в профила си във "Фейсбук".

В публикацията си той посочва още, че ще бъде седми в списъка с претенденти за народни представители в Пловдив. Водач на коалицията там е Никола Минчев от "Продължаваме промяната", когото Пейков изрично посочва, че цени и казва, че сам е избрал да бъде на седмо място. "Моето участие в бюлетината е подкрепящо, а не водещо. А истинската ми битка очаквам да бъде на местните избори наесен [...] Ако убедено смятате, че заслужавам да бъда по-напред - има начин да пренаредите листата. Нарича се "преференция", пише Пейков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Дени
    Хаха, не са ми сериозни тия.
  • -2
    3
    супер
    куцо кьораво и сакато са се събрали в тая коалицийка
  • -1
    2
    българин
    С това 7-мо място в листата......
  • 4
    1
    е как
    нали трябва да захлеби
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари