Мандатът остава в БСП до петък

0
Ще предложим на Националния съвет на БСП два варианта, които да бъдат обсъдени, заяви Георги Свиленски
Ще предложим на Националния съвет на БСП два варианта, които да бъдат обсъдени, заяви Георги Свиленски Видео: БНР

Ще предложим на Националния съвет на БСП два варианта, които да бъдат обсъдени. В петък ще се реши кой от двата да бъде приет

Това съобщи пред медиите Георги Свиленски докато тече заседанието на Изпълнителното бюро на левицата, предаде репортер на БГНЕС.

Националният съвет на левицата ще заседава във вторник. Свиленски не каза какво включват двата варианта - дали ще предложат кабинет или ще върнат неизпълнен мандата на президента. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Към Монев
    Мони, Мони с топки от хартия от кашони, скоро корабът ще ви отнесе в мътното и кално дере, откъдето излизане няма по програма.
  • 3
    2
    Монев
    Г-н Свиленски,политиката е низ от варианти.Ако в един от вариантите си пришиете продажната итн,отивате и то безрезервно към долната част на пропастта.Ако имате здрави топки както е прието да се говори,есента отивате на избори,за да дойде оня катарзис,който ще остави последните три партии извън "борда",за да продължи "кораба" с истински българи, милеещи за държавата си!
  • 0
    1
    Коминтерна
    Мандат ми дай, мандат ми дай, да видиш ти лъжи и после чакай да го върна, когато Ленин жив зърна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари