Малкият и невъзпитаният може да си позволи всичко

0
Цветанов също определи като интриги изказването на Радан Кънев по отношение на президента
Цветанов също определи като интриги изказването на Радан Кънев по отношение на президента Видео: БГНЕС

„Днес президентът Плевнелиев е рожденик и предполагам, че Радан Кънев искаше просто да си направи една шега вчера, но това не е шега, когато говорим за сериозни политически теми“, заяви в Русе зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Той коментира, че не е нормално политик да предложи някого за президент и да търси някакво обединение, при положение, че самият номиниран не знае. И благодари на президента Плевнелиев за бързата му реакция, за да се спрат всякакви спекулации или внушения в публичното пространство.

Цветанов също определи като интриги изказването на Радан Кънев по отношение на президента. „Когато си толкова объркан, толкова непоследователен и търсиш вече как да бъдеш отразен, не смятам, че това е начинът, по който трябва да го правиш.

Защото малкият и невъзпитаният може да си позволява всичко. Но големият политически субект, какъвто е ГЕРБ, и коментарите, които трябва да правят политиците от ГЕРБ, се отнасяме с изключително голяма сериозност по всички актуални теми, които вълнуват обществото“, каза още Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ не изключи възможността депутатите да сезират Конституционния съд за референдума на Слави Трифонов.

„Обсъждахме с нашите партньори, които формират парламентарното мнозинство, възможността да се търси някакво политическо съгласие от всички парламентарни групи, за да може действително да се сезира Конституционният съд и да не се проведе референдум за нещо, което за всички е ясно, че голямата си част е може би противоконституционно“, каза Цветанов, уточнявайки, че единствено Конституционният съд може да се произнесе по законността в този казус.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари