Малкият Джан има нужда от помощ, за да проходи

1
Операция в САЩ ще премахне спастичността, но сумата е непосилна за семейството
Операция в САЩ ще премахне спастичността, но сумата е непосилна за семейството Снимка: Личен архив на семейството на Джан

Операция в САЩ ще премахне спастичността, но сумата е непосилна за семейството

Джан е едва на 3 години и страда от Детска церебрална парализа. Детето има има нужда от нашата помощ, за да играе и да изживее едно прекрасно детство.

За да проходи, Джан има нужда от селективна дорсална ризотомия (SDR), която се прави най-успешно в болница CHILDREN"S HOSPITAL St. Luisq, Missouri. Необходимата сума е 49 118,00 долара, която за жалост е непосилна за семейството.

Джан е роден в 27 г. с., едва 1000 грама. След 68 дни престой в неонатологичното отделение в АГ болницата в гр. Русе и малко по-късно е установено двигателно изоставане. Поставена му е тежката диагноза Детска Церебрална Парализа. Веднага започва рехабилитация, която продължава три години при д-р Чавдаров в болница "Света София", гр. София.

Семейството е посещавало и турската клиника за рехабилитации РИБЕМ в Истанбул. Към днешна дата провеждат специализирани кинезотерапевтични и рехабилациони центрове всекидневно в град Пловдив до момента, а всичките по-горе изброени процедури са финансово покрити от семейството.

Семейството на Джан е одобрено за процедурата Селективна Дозална Ризотомия (SDR) в САЩ. Само и единствено чрез тази операция е възможно, за постоянно, да бъде премахната спастичността.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

BGN-ДЖАН ФЕРДИ АХМЕД IBAN:BG46STSA93000028796040

BIC:STSABGSF

PAYPAL:dzhanahmet3

Още подробности може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари