Майките със смели сърца са готови за участие във фестивала „Светът е за всички -2021“

2
Вече се знае кои деца какви изяви готвят
Вече се знае кои деца какви изяви готвят

Вече се знае кои деца какви изяви готвят

Само месец не са били заедно, а вече си липсват, а емоциите от прекрасните дни по време на отдавна бленуваното и реализирано през юли „Синьо лято“ още ги държат. Това споделиха членовете на клуб „Майки със смели сърца“ на поредната си среща.

Този път амбициите на майките са фокусирани към успешното участие в тринадесетото издание на фестивала на хора със специфични потребности „Светът е за всички – 2021 г.“ Вече се знае кои деца какви изяви готвят. Знаят се и изделията, които са изработени собственоръчно от членовете на клуба и с които ще участват в благотворителната изложба-базар по време на фестивала. Тези и други идеи обсъдиха майките, които ще бъдат реализирани, съобразявайки се с ограничените възможности, които имат в условията на епидемична обстановка, която от друга страна изисква повече инициативност и прилагане на нови подходи.

На следващата клубна среща ще бъдат излъчени изпълненията и изделията, които ще бъдат представени на фестивала и ще участват от 15 октомври до 15 ноември в надпреварата за събиране на повече харесвания от неговите посетители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари