Майката на Навални: Владимир Путин, настоявам тялото на сина ми да ми бъде предадено незабавно

1
Людмила Навалная засне видеообръщение към руският президент
Людмила Навалная засне видеообръщение към руският президент

Людмила Навалная засне видеообръщение към руският президент

Майката на Алексей Навални се обърна към Путин с искане да получи тялото на сина си. Във видеообръщение, заснето отвъд полярния кръг и публикувано в Youtube-канала на Алексей Навални, Людмила Навалная поиска да получи тялото на сина си незабавно, предаде БНТ.

"Зад гърба ми се намира изправителна колония номер 3 "Полярен вълк", където на 16 февруари почина моят син Алексей Навални. Пети ден не мога да го видя, не ми дават тялото му и даже не ми казват къде се намира.

Обръщам се към вас, Владимир Путин. Решението на този въпрос зависи само от вас - нека да видя сина си най-накрая. Настоявам тялото на Алексей да ми бъде предадено незабавно, за да мога да го погреба достойно", казва Людмила Навалная.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    N/A
    До N1, дано когато и ти умреш да не могат да те погребат, а близките ти само на снимка да те целуват! Заминавай да мреш на полето с тия руски и украински боклуци
  • 0
    1
    фена на Путин
    Тече следствие, ще чакаш, както всички оставали в подобна ситуация. Стотици хиляди не видяха свои близки за последно по време на ковида. Кремираха ги без да дават обяснения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари