Майка и син от България експлоатират наши просяци в Милано

0
До момента се знае за седем българи, попаднали в мрежата на рекетьорите / снимката е илюстративна /
До момента се знае за седем българи, попаднали в мрежата на рекетьорите / снимката е илюстративна /

До момента се знае за седем българи, попаднали в мрежата на рекетьорите

65-годишна жена и 39-годишният й син, и двамата българи, са с белезници. Те са обвинени в поробване: принудиха своите сънародници, пристигнали от София, да се скитат по 12 часа по улиците на Милано с куче на каишка, прибирайки всички приходи от милостинята, съобщи италианският в. „Кориере дела сера“, цитиран от DarikNews.

Двамата привличат нашенците от България, като им обещават бързи и лесни доходи, но веднага след пристигането им в Милано им отнемат документите и започват да ги изнудват. До момента се знае за седем българи, попаднали в мрежата на рекетьорите.

Полицаите от комисариата на Монфорте Витория в продължение на двадесет дни следят движенията на групата просяци в района на “Пиаца Ризорджименто” и “Пиацале Датео”. Задържат ги в обвинение за „насилие над животни“ (седемте кучета са поверени на общинския приют).

Разследването установява, че жената и нейният син прилъгват българи в Милано от София, като им обещават подялба 50% на приходите от милостиня. Реалността се оказва различна – от новодошлите са отнети както документите, така и цялата сума от просията.

Те се движат с кучета близо до спирките на метрото, принудени са да спят в изоставена къща на Viale Molise. 55-годишен мъж разказа, че 39-годишният мъж и майка му са прибирали всичките пари, получени от състрадателните минувачи, като многократно е бил заплашван и бит с пръчка.

Майката и синът са в затвора "Сан Виторе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари