Магнитни бури през януари 2021: Кога да ги очакваме?

1
През първия месец на новата година се очакват три магнитни бури
През първия месец на новата година се очакват три магнитни бури Снимка: БГНЕС

Магнитните бури не могат да се видят, но могат да се усетят

Метеочувствителните хора отбелязват влошаване на здравето, главоболието и депресията. Експертите казаха кога да ги очакваме през януари, според портала WWW.PLANETANOVOSTI.COM., цитиран от zdrave.to

През първия месец на новата година се очакват три магнитни бури, които ще продължат известно време. Първият удар ще бъде в началото на януари - 1-ви-9-и. На слънцето ще се появи сериозна светкавица. Мнозина ще усетят въздействието на космическото време.

Средна буря се очаква на 12-18 януари. Това ще доведе до промени в настроението и повишена емоционалност. Тези дни няма да са най-добрите за бизнес срещи.

Последният метеорологичен удар ще се състои на 24-31. Интензивността на магнитните вибрации е средна. Експертите съветват да си почивате повече и да се откажете от физическа активност.

За да оцелеете въпреки негативното въздействие, струва си да ходите повече на чист въздух и да коригирате диетата си. За да поддържате психично здраве, прекарвайте време насаме със себе си, ако е възможно. Най-важното е пълноценният сън, който задава настроението за целия ден. Трябва да спите поне 8 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари