Магистрала "Струма" свършва в средата на нищото

0

Допълнителни знаци предупреждават, че магистрала "Струма" свършва в средата на нищото, тъй като последният участък до ГКПП Кулата-Промахон все още не е завършен. 

Отсечката, която е с дължина около 800 м (от 358 до 359 км), е затворена с пътни знаци и движението се отклонява по пътна връзка София Благоевград, информират от Агенция "Пътна инфраструктура", предаде Economic.bg.

Припомняме, че вчера възрастен водач падна с колата си. Това е третият пореден инцидент след откриването на пътния участък на 22 октомври. До момента нямаше поставени знаци или прегради, което доведе до няколко инцидента и някои автомобили просто излитат от 3.5 метра височина. 

Пътуващите от Дупница шофьори трябва да отбият надясно при пътен възел "Зелен дол" и чрез двете кръгови във вид на"осморка", да се насочат към Благоевград. На самото кръгово, отбивката за слизане предстои да бъде удължена до Крупник. На около 150 метра след пътния възел продължението е изградено.

"Поставените знаци, преграждат пътя на шофьорите, които не спазват сигнализацията в края на лот 2 на АМ "Струма" и карайки с висока скорост преминават през задължителните пътни знаци и навлизат в участък от около 800 метра, през който в момента движението е забранено", информират от АПИ.

Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите да карат със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари