Любовта на живота ми загина в Алпите

2
Последната сутрин с моята любов, моя принц
Последната сутрин с моята любов, моя принц

"Последната сутрин с моята любов, моя принц" - снимка с това заглавие публикува приятелката на Пол Брамли, трагично загинал в авиокатастрофата в Алпите, която отне живота на още 149 души.  Анели загуби любовта на живота си на 24 март, когато Андреас Лубиц умишлено разби самолет на Germanwings във френските Алпи

Сред жертвите е и Пол - 28-годишен студент, живял Швейцария. Брамли следвал Мениджмънт в колежа César Ritz College. Той прекарал няколко дни в Барселона с приятели и решил да се прибере в Англия преди да започне стажа си в Цюрих. Пол искал да прекара малко време с родителите си, но така и не успя да се върне у дома.

Разтърсващите думи на приятелката му отекнаха в мрежата. Скръбта й споделят стотици роднини и близки на 149-те  жертви на помощник-пилота Лубиц.

Анели призна, че Пол е бил голямата й любов, най-добър приятел, закрилник, принцът на мечтите й. Те са били заедно повече от 3 години.

Много приятели на двойката предадоха съболезнования и написаха добри думи за загиналия студент:

"Той беше най-добрият човек, когото някога съм срещал", пишат близки на Пол под снимката. "Благодаря! Да, наистина беше. Това е голяма загуба за всички ", отговаря Анели.

"Как е възможно, такъв позитивен и изпълнен с живот човек, да ни бъде отнет по този начин. Аз просто не разбирам."

Едва ли някой може да разбере трагичното развитие на обстоятелствата от фаталния 24 март.

Бащата на Пол, Филип Брамли, произнесе разстърсваща реч на мястото на катастрофата.

"Това, което се случи на сутринта на 24 март е било действие на човек, който е бил много, много  болен. Ако е имал мотив за действията си, ние не желаем да го чуем", каза съкрушеният баща.

"Синът ми и всеки, които са били на самолета не трябва да бъдат забравяни - никога! Аз никога няма да си го върна.. ", допълни Брамли.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари