Любов и партньорство от гледна точка на будизма

0
Любов и партньорство от гледна точка на будизма

Публична лекция на тема „Любов и партньорство от гледна точка на будизма“ ще бъде изнесена на 18 (неделя) май от 19:30 часа в ВН кафе-библиотека на ул. "Добруджа" 4.

Лектор ще е Войтек Трацевски – ученик на Лама Оле Нидал.

Войтек е роден във Варшава през 1962 г., завършва Художествената академия там и работи няколко години като художник. През 1980 г. навлиза в будизма, а от 1989 г. работи като преводач на книгите на Лама Оле, както и по време на лекции в страната. По молба на будисткия майстор, от 1990 г. Войтек пътува и преподава будизъм в центровете на Диамантения път по целия свят. "Никъде другаде няма едновременно толкова щастие, но и толкова страдание, колкото в любовта. Ако от силната връзка между мъж и жена възникне пример за подражание, от тях се излъчват радост и щастие, както навътре, така и навън.” - пише Лама в книгата си “Буда и любовта”.

Посетителите ще разберат за това как да намерят подходящия партньор или как двама партньори се отварят един към друг, за да развият качествата си и как да запазят цялото богатство на една връзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари