Лудогорец разгроми ЦСКА

0
Победата донесе третата купа на България във витрината на клуба
Победата донесе третата купа на България във витрината на клуба Снимка: БТА

Победата донесе третата купа на България във витрината на клуба

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана много доволен от победата с 3:1 над ЦСКА 1948, която донесе третата купа на България във витрината на клуба.

За Петев това е втора купа след тази, която спечели с "орлите" през 2012 година, предаде БТА.

"Чувствата са много хубави, много приятни. През целия турнир се борихме, за да стигнем този финал. Днес също показахме характер и затова съм много радостен за момчетата. Както има една приказка, няма невъзнаграден труд. Съжалявам единствено, че не взехме по-голям аванс през първото полувреме. Направихме една грешка през второто полувреме, след която мачът се изнерви. Важното е, че успяхме да вкараме трети гол и да решим мача. Клуб като Лудогорец не може да си позволи да отписва купата на България. Имаме 22-ма играчи, за да можем да правим ротации и да се борим на всички фронтове. Искахме да бъдем свежи в средата на терена и постигнахме това. Тази вечер ще празнуваме, но от утре вече ще мислим само за мача в неделя. Имаме още три мача до края на сезона, които трябва да спечелим. Не мисля за следващия сезон, а само за настоящия и това да спечелим титлата", заяви Петев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    18
    Изписвайте имената на отборите правилно бе, псевдо журналя
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари