Лиляна Павлова: Пускаме специални монети за подарък

0
Със съдействието на БНБ правим специална емисия на два вида монети, които да използваме като подарък по време на европейското председателство
Със съдействието на БНБ правим специална емисия на два вида монети, които да използваме като подарък по време на европейското председателство Снимка: БГНЕС

Със съдействието на БНБ правим специална емисия на два вида монети, които да използваме като подарък по време на европейското председателство.

Това съобщи министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Лиляна Павлова, предаде БАНКЕРЪ.

"Всяко председателство има и ангажимента да остави нещо за спомен на своите гости. Решихме нашият подарък да има дългосрочна стойност и да бъде запомнен в годините с нещо стойностно. Със съдействието на БНБ и на „Български пощи“ правим специална емисия на два вида монети, които да използваме като подарък", обясни тя.

"Това е лимитиран брой за председателството монети с издание 2018 г. с логото на председателството – сребърна монета с позлата. Тя ще бъде предоставена на най-високопоставените гости на подарък. Както и специално лимитирано издание на монета от 2 лв., която също да бъде предоставена по специален начин на нашите гости“, коментира Павлова.

Източник: БАНКЕРЪ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари