Левон Хампарцумян: В момента ние не сме в криза

1
Българската икономика расте, заяви банкерът
Българската икономика расте, заяви банкерът Видео: NOVA

Въпреки падането на ДДС за хляба, това няма да намали цената му.

Това смята банкерът Левон Хампарцумян

Според него мярката ще даде възможност на бизнеса да спечели малко повече или да покрие някои разходи.

Производството и търговията с хляб в много голяма степен е в сивата зона и държавата много трудно успява да се пребори. Мярката има смисъл от гледна точка на изсветляване”, заяви банкерът, предава NOVA. Според него обаче подобна мярка не може да остане прекалено дълго.

В момента ние не сме в криза. Българската икономика расте, експортът расте, безработицата е ниска. Заплатите догонват икономическия успех, не обратното”, Хампарцумян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Мунчо
    Да, за Хамбарцумян криза няма. След като печелеше дълго време по 200 бона на месец (сега не знам колко), естествено за този боклук криза няма.
  • 5
    1
    darkaveng
    А този момък, при Бай Ставри, кога? Аман от Идиоти, недоклатени! Олиото по 6 лв., хлябът по 3 - и няма криза! А какво има - щастие и радост, или ...?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари