Левон Хампарцумян: Хората ще се наредят на опашки да си обръщат левовете в евро

0
Въпросът на "Възраждане" за референдума е демагогия
Въпросът на "Възраждане" за референдума е демагогия

Въпросът на "Възраждане" за референдума е демагогия

Икономиката ни расте. Не толкова добре, колкото би могла, но все пак расте. Добре се справихме с пост-COVID ограниченията и напрежението, както и с ефектите на войната в Украйна”. Това заяви финансистът Левон Хампарцумян в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„По-малкият пазар обикновено е по-скъп. Има закономерности в икономиката, с които е безсмислено да се бориш”, обясни експертът във връзка с нивото на цените у нас.

За референдума, искан от „Възраждане” - за еврото и запазване на българския лев, Хампарцумян обясни, че ако бъде проведен и искането за запазване на лева спечели, това означава крах на пазарите за външен дълг. „Хората ще се наредят на опашки да си обръщат левовете в евро, да са готови за след 20 години”, каза Хампарцумян.

„Формулирането на въпроса за референдума - "Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 г.?", е гигантска демагогия”, каза още финансистът.

„20 години от днес в политически и икономически смисъл е вечността. Никой не може да направи точна икономическа прогноза. Такава дори за пет години напред не може да направи”, каза Хампарцумян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    666
    Мразя да обобощавам, но колкото арменци познавам /на пръстите ми на едната ръка/ са ниски, гласовити, зли, подмолни. И не знам защо, до един носят сандали или мокасини с три/четвърти чорапи. Не е шега! Обърнете внимание ако имате такъв субект около вас.
  • 6
    8
    Ха
    Арменската мърша Опърдян вие на умряло вече. Все той умен, все той знае, а е само един измамник.
  • 12
    7
    Да му ЕПМ!
    Тоя педераззз що не посъветва швейцарските банкери да се откажат от швейцарския си франк и да приемат €врото, щото видиш ли, е по-перспективно?!!! А Дания, Чехия, Полша, Унгария, Швеция, Румъния, Великобритания защо не са си сменили националните валути с €вро? Дали техните банкери са по-прости от Лъжлян Хампарцулян? А? Мислете, бе, хора, и на този ВЪОБЩЕ НЕ му ВЯРВАЙТЕ! Лъже като дърт АРМЕНЕЦ!
  • -6
    6
    ...
    По кауфланд съдят и го посещават само най-долните и избочени селепахи. Лидела още по-проста е кастата. Позор е да видиш паркинга на мошеническа немска бакалия претъпкан. Лъжат простия плебс и той се реди най-малоумнически.
  • -8
    5
    БЕЗ ПАРИ!
    За това малолетни хвърчат с тротинетки за по 3000лв по тротоарите. Нямат пари за ролери и скейтбордове :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари