Летище Мюнхен търси нови служители с Ден на отворените врати в София

0
Сега и вие имате уникалната възможност да станете част от семейството на AeroGround
Сега и вие имате уникалната възможност да станете част от семейството на AeroGround

Кандидатите трябва да имат ниво А2 немски, интервютата се провеждат на 21-ви и 22-ри април в София

Летище Мюнхен е едно от най-успешно развиващите се летища в света и е най-големият работодател в региона, осигурявайки заетост на над 10 хиляди служители. Сега и вие имате уникалната възможност да станете част от семейството на AeroGround. AeroGround Flughafen München GmbH търси нови служители, които да отговарят за обслужване на самолети и обработка на багаж.

Компанията е 100% инвестиционно дружество на Летище Мюнхен (Flughafen München GmbH) и е лидер на пазара в сферата на пътническите услуги. Служители на компанията споделят, че всеки работен ден за тях е разнообразен и интригуващ. Това е и причината те да определят Летище Мюнхен като най-прекрасната работна среда и най-вълнуващото работно място в света.

Ето защо, ако говорите немски език (необходимо е ниво А2, сертификат не се изисква), ви каним да участвате в Дни на отворените врати на 21-ви и 22-ри април в хотел ЕКСПО“ в София от 9:00 часа. Ще имате възможност да се запознаете с културата на компанията и да почерпите от опита на служителите в презентационен формат. Ще получите и допълнителна информация за отворените позиции за работа.

Презентациите ще бъдат в 9:00 ч., 11:00 ч., 13:00 ч. и 16:00 ч. След всяка презентация кандидатите за работа ще могат да се явят на интервю с представители на AeroGround и да кандидатстват за желаната позиция веднага.

За кандидати от страната е организиран и безплатен транспорт от Плевен, Пловдив, Сливен, Хасково и Шумен. Поради ограничения брой места регистрацията за събитието е задължителна. За да се регистрирате, е необходимо да изпратите три имена на [email protected]

Повече информация за условията и работните позиции можете да намерите тук, а на страницата на събитието във Facebook можете да следите за актуални новини по темата.

Очакваме ви на 21-ви и 22-ри април в хотел Експо в София и нека Мюнхен бъде вашата нова дестинация!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    до 2
    Твоят коментар е доста тъп. Защо реши, че ти си по-умния и осведомения? Работил ли си някога в истинска държава за истински работодатели? Явно не, защото щеше да знаеш, че и при равно заплащане е по-изгодно за теб да работиш в Германия, а не за някаква тъпа мутра тук.:) Така, че остави хората сами да си преценяват къде да им е мястото и местоработата. :)
  • 11
    2
    123
    От над милион млади мангала новоприети новодомци ни един ли не се улови на тая въдица, че чак до у нас дойдохте да търсите докери ?!? Дано тази статия и моя коментар светне червената лампа поне на един глупак, който я сметне за примамлива.
  • 10
    1
    Aha
    За Щръклево сигурно набират персонал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари