Лепа Брена блести със стил на сватбата на сина си

0

Синът на Лепа Брена и снаха й подписаха предбрачен договор. Вчера сръбската певица и съпругът й направиха истинска кралска сватба за своя син.

Александра Прийович и Филип Живойнович се казаха заветното „да“ и се врекоха във вечна любов един на друг. Цялата сватба беше следена от сръбските медии под лупа.

Всичко беше изпипано до най-малкия детайл – от украсата в залата до тоалетите на гостите и младоженците. Булката смени няколко рокли, също като Меган Маркъл. Има слухове, че само първата е на цена от 100 000 евро. С нея Александра доказа още веднъж, че не е срамежлива. Дългата бяла рокля беше с огромно деколте. Лепа Брена, майката на младоженеца- Зорица и на булката, също смениха по няколко тоалета.

За първи тоалет сръбската певицата беше заложила на кралския етикет. С лилава рокля и шапка на главата в същия тон, тя определено показа стил и класа. Зорица от своя страна беше заложила на по-смел цвят – зеленото. За втория си тоалет Лепа Брена се беше спряла на шарен костюм.

Източници близки до семейството твърдят, че въпреки любовта помежду им, Александра и Филип са сключили предбрачен договор, пише kurir.rs. Според тях двамата влюбени са обсъдили въпроса с договора и са решили да подпишат такъв. „Това е нещо нормално в цял свят“, казва още източникът. Ако двамата се разведат те ще разделят само имуществото придобито след брака. В договора се казва още, че докато са заедно всеки има право да използва имуществото на другия.

При развод всичко, което Александра и Филип са придобили по време на брака ще бъде разделено наполовина между тях.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари