Лена Бориславова: Лица от списъка "Петков" участват в организацията на протести

0
Плащат на криминално проявени да участват в протеста на полицаите и пожарникарите
Плащат на криминално проявени да участват в протеста на полицаите и пожарникарите Видео: bTV

Плащат на криминално проявени да участват в протеста на полицаите и пожарникарите

Вътрешният министър Бойко Рашков е информирал кабинета, че във връзка с готвения протест на пожарникари и полицаи тече организация в цялата страна от криминално проявени хора, които срещу заплащане са стимулирани да участват в тези протести.

Част от тези лица са купувачи на гласове в различни региони, които са известни на органите на МВР, каза на брифинг Лена Бориславова, началник на кабинета на Кирил Петков, предава bTV.

Освен това поне едно от лицата, които са в списъка от 19 души, които Кирил Петков предостави на прокуратурата, също има данни, че съдействат за организирането на по-масови протести.

Предстои премиерът да проведе среща с представители на протестиращите, на която ще бъдат обсъдени техните проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    бах ти глупаците
    Боже....събери си версиите.Такова тъпо животно...говорител.То руската Маша с конската физиономия има повече мозък.Ама безмозъчните са тия,които гласуваха за такива недоразумения.Хак да са ви .Ще ви оберат и ще си набият камшицити по топлите страни.
  • 3
    2
    Руслан Мъйнов
    тъпа овца
  • -10
    1
    A, беее..........
    вие добре ли сте или ви хлопа дъската? Цялото правителство се изреди , да се извинява за тъпата грешка на Ленчето, която обърка протестите, само вие още държите тази глупост на челна страница.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари