Лена Бориславова: ГЕРБ отвлича вниманието от загубата на изборите с критиките си към правителството

4
Хората виждат, че е възможно лека, полека да се промени моделът на управление, смята тя
Хората виждат, че е възможно лека, полека да се промени моделът на управление, смята тя

Хората виждат, че е възможно лека, полека да се промени моделът на управление, смята тя

"Нека ГЕРБ се върнат в зала и да започнат да работят за това, за което са избрани и след това можем да продължим разговорите. Не може, защото си изгубил местните избори и си понесъл тежка загуба, да хвърляш държавата под автобуса и да имащ такива емоционални пориви. ГЕРБ е най-големият губещ на тези избори. Това е единствената политическа сила, загубила масово позиции, другите масово качиха. Не е приятно, но не може заради тази емоция, да се опитваш да разсейваш фрустрацията си чрез критики към кабинета, да всяваш нестабилност и да не се появяваш в зала, когато има ключови неща в дневния ред."

Това каза днес в "Денят с Веселин Дремджиев" Лена Бориславова от "Продължаваме промяната", предаде "Дневник".

Според нея резултатите от местните избори са показали, че българските гражданите са започнали да отхвърлят модела на зависимости. "Хората виждат, че е възможно лека, полека да се промени моделът на управление. Вярвам, че след 4 години, когато нашите кметове са имали възможност да покажат новото лице на политиката на местно ниво, то на много други места хората ще се обнадеждат, че има смисъл да отидат до урните и да гласуват за нещо различно", допълни тя.

Тя не скри, че от "Продължаваме промяната - Демократична България" са очаквали по-добри резултати, но "и тези са изключително добри". "От началото на годината работим по изграждане на структури по места и нашето представяне не е изненада. Промяната се случва на места, където до преди четири години беше немислимо да мислим, че може да има кметове от демократичната общност, а вече имаме такива избрани - във Варна, Благоевград, Пазарджик, които са бастиони, феодални владения, едва ли не партии, като ГЕРБ и СДС", допълни Бориславова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    ухаа
    Прогресивните педали реват срещу русофилите, а сега те са се задействали яко на форума. Ако това не е ирония, не знам какво е. Или е един единствен мухльо открил как да байпасва Cloudflare и да спами харесвания/нехаресвания.
  • -1
    5
    До Реалист
    ПеПерастко тролче, Еуглена да говори за зависимости е пълен цирк, при положение, че мафиотската сглобка се крепи от Боко и Пеевски. Не си си избрал правилно никнейма, онанист повече ще ти подхожда. И бягай да ти сменят опорките,че нещо не струват!
  • 5
    4
    реалист
    Никой не харесва истината, но такава е реалната картина. Браво на Лена! Както винаги смела и точна.
  • -5
    3
    Русенка до русенец
    Моля да не бъдеш циничен към ЛБ. Толкова си може дамата, прави се на интересна, но не е. Вместо да се скрие под прословутата стълба, тя се покатерила отгоре и раздава "истини".
  • -1
    2
    ДБеец
    След данъчната балтия, която ни е приготвил Асенката каквото и да плещите по медиите мога да ви кажа, че на следващите парламентарни избори ако ги дочакате изобщо ще сте с 1% гласоподаватели. Да ви напомня, че преди изборите декларирахте, че няма да бутатте данъците - една от причините да гласувам за вас. Такава балтия дето е приготвил вашия финансов министър даже и Дянков не си позволи да направи. Той поне даде една постна пица за народа, вместо да му вземе бурканите със зимнина от мазето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари