Лекарка се самоуби в Силистра

3
68-годишната жена е скочила от третия етаж на жилищна сграда
68-годишната жена е скочила от третия етаж на жилищна сграда Снимка: Кворум Силистра

68-годишната жена е скочила от третия етаж на жилищна сграда

В Силистра, обществото е потресено от трагичното самоубийство на самотно живееща лекарка. Жената, чието име не е известно, скочи от третия етаж на жилищна сграда вечерта на 29 май, оставяйки зад себе си въпроси и скръб сред местната общност, пише местния сайт Кворум Силистра.

Причините довели до това трагично решение, остават неизвестни. Тялото на жената е открито около 23:00 часа от случайно минаващ покрай сградата свидетел, който се обажда на тел 112.

От полицията съобщиха, че е образувано досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата по случая, с цел да разберат дали има допълнителни фактори, които са спомогнали за този необясним акт на отчаяние.

Самоубийството на 68-годишната жена повдига сериозни въпроси за важността на психическото здраве и подкрепата за хора, които се сблъскват със самота и лични проблеми.

Важно е да се премахнат стигмите, свързани с психичното здраве и самоубийствата, и да се насърчава отворен диалог в обществото. Това ще помогне на хората да се чувстват по-свободни да споделят своите емоции и да търсят подкрепа от близките си и професионалните служби.

Самоубийството на възрастна самотно живееща докторка е трагично напомняне за необходимостта от ангажираност и грижа към хората в нашето общество. Трябва да работим заедно, за да създадем сигурна и подкрепяща среда, в която никой не се чувства самотен и отчаян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари