Лекари се борят за живота на дядото на загиналото дете

2

Жесток инцидент е станал на бургаската улица „Гурко” тази вечер, съобщава Флагман.

7-годишно момченце е паднало от шестия етаж на кооперация. Детето е загинало на място.

Полиция изяснява обстоятелствата, при които детето е полетяло. На място е директорът на Първо РУП Бургас Иван Иванов, който лично ръководи акцията.

Разпитват се очевидци, но при всички положения става въпрос за инцидент.

Живущите в кооперацията са в шок и един по един излизат навън, за да успокоят майката на момченцето, което загина на място.

Тялото му все още е в линейката, огромен периметър е отцепен, а няколко лекари се опитват да успокоят и окажат първа помощ на свидетели на зловещия инцидент, които са в прединфарктно състояние.

Дядото на 7-годишният Наско, който падна от шестия етаж на кооперация на бургаската ул."Генерал Гурко", току-що узна за смъртта на внука си. Възрастният мъж е в прединфарктно състояние.

В този момент лекари му помагат, опитват се да го стабилизират. Почти сигурно ще бъде откаран в Спешното отделение за преглед. В подобна ситуация преди минути бяха и очевидци на трагедията, допълва "Флагман".

Няколко жени случайно са минавали през мястото на инцидента и са видели с очите си жестоката трагедия, която едва ли ще могат да забравят някога.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари