Лек автомобил се заклещи между два трамвая в София

0

Движението на градския транспорт в района в спряно

Тежка катастрофа на бул. Христо Ботев в София. Червен Фолксваген се е оказал между два трамвая.  На място пристигна и линейка на Спешна помощ. Няколко полицейски коли също са на мястото на инцидента, съобщи News.bg.

Макар и със затруднения останалите автомобили се движат по натоварения булевард. Пътните полицаи се опитват да измъкнат заклещения между трамваите автомобил, който е почти премазан в предната част.

С помощта на служители на столичния електротранспорт колата бе освободена. Леки щети има по единия от трамваите в инцидента. Движението в района се контролира от Пътна полиция. По данни на News.bg шофьорът е невредим. Нямало е други пътници с него. Свидетели на инцидента разказаха, че шофьорът е идвал откъм улица Позитано и е засякъл трамвай 7, който е слизал по бул. Христо Ботев в момента. В посока Съдебна палата се е движил и другият трамвай 10, който също е участник в катастрофата. Около 11.00 часа движението на градския транспорт бе възстановено, а колата преместена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари