Лъсна грозната лъжа на Цецка

0
Още през 2011 година Цачева говори в ефир и без да реве за убийството на дядо й
Още през 2011 година Цачева говори в ефир и без да реве за убийството на дядо й Видео: Tvplus.bg

Театралното изпълнение на Цецка Цачева с разплакването в студиото се превръща в пълна гротеска, след като изтече информация и запис, че тя не за пръв път признава, че дядо и е бил „убит от комунистите“.

Цачева каза просълзена в студиото, че дала клетва на смъртния одър на баща си, никога да не казва, че дядо и е убит от комунистите. И сега (в името на България), тя нарушава тази клетва, след което се просълзи.

Само че през 2011 г. в предаването на агента на ДС Георги Коритаров, двамата отново громят комунизма. И там тя съвсем уравновесено, и без да реве, обявява че дядо и е убит от комунистите, защото бил „николапетковист“. На записа можете да видите думите и в 2:08 минута.

Ако хипотетично е съществувала „клетва към баща и“, то тя е нарушена още при Коритаров. А дали е ползвана химия, за да се разплаче при второто ползване, може да покаже само допинг тест.

Из Интернет изригнаха разнопосочни коментари, след тази манипулация. Най-сериозно звучащите бяха за това, че през 1952 г. вече не е имало тежки политически репресии, и осъдените обикновено са били някакви престъпници. Репресиите са около 9 септември, по-късно вече не са били необходими. Присъда, изпълнена през 1952 е по-вероятно да е била за някакво реално престъпление.

Във всички случаи обаче, включването на подобна семейна трагедия в кампанията не прави добро впечатление, и може дори да отблъсне избиратели.

Междувременно Цецка пусна и нова семейна драма – баща и получил инфаркт като чул, че влязла в БКП

Има още 1 ден кампания, нека се надяваме, че кошмарите в живота на тази достойна жена ще приключат.

Източник: Гъдел нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари