Лъчезар Близнаков: Няма да се връчват глоби, ако това затруднява трафика

0
Целият състав на Пътна полиция ще е на терен по празниците, каза главният инспектор
Целият състав на Пътна полиция ще е на терен по празниците, каза главният инспектор Видео: NOVA

Целият състав на Пътна полиция ще е на терен по празниците, каза главният инспектор

По време на коледните и новогодишни празници отчитаме най-висока интензивност на трафика. Целият състав на Пътна полиция ще е на терен. Това каза главен инспектор Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция" за Интервюто на NOVA.

По думите му на АМ "Хемус" има ремонти в два тунела, затова се очаква образуване на колони. "Полицията няма да допусне да стане задръстване. Водачите, които не се вписват в нормалния трафик, ще бъдат спирани. Няма да се връчват глоби, ако това затруднява придвижването на гражданите. Достатъчно служители ще работят, за да се обезпечи пропускливостта на пунктовете", обясни той. И допълни през миналата година по време на празниците за 6 дни са загинали 16 души.

"Всички светофари се управляват от Столична община, има център за управление на трафика. Нашите колеги от полицията са на място, в постоянен контакт и им се подава информация. В случай на повече натовареност, светофарите се управляват на ръчен режим. Ние ще помагаме с точен час кога ще е най-натоварено", коментира Близнаков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Indianec v BG
    Ти кажи дали намалява годишната бройка на загиналите и ранените, въпреки по-строгите санкции, по-доброто събиране на глобите, по-бързото налагане на наказателни постановления, по-малкото отпаднали в съда неграмотно проведени наказателни процедури, линейните и нелинейните акции, по-добрите пътища и т.н. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари