Кушадасъ: А-а-а, кошмия! България нема пари!

1
В Кушадасъ в почти всички магазини и ресторанти поназнайват български ...
В Кушадасъ в почти всички магазини и ресторанти поназнайват български ...

Сайтът 24rodopi.com разказва историята на български турист в Кушадасъ, от гледна точка на ресторантьорите там.

В Кушадасъ в почти всички магазини и ресторанти поназнайват български. „Колкото да ти вземат парите“ – би казал някой.

Пред кърджалийския сайт, Елиф, който работи много успешно в един пт хотелите заявява, че има цялостни познания за туризма и за движението на почиващи от България към Турция и, че туроператорските фирми прогнозират ръст до 30% спрямо лятото на 2014 г.

След това допълва -  „Естествено, че всеки гледа да ти вземе парите, както навсякъде по света. Но трябва да се отбележи, че българите, които пътуват за ваканция в Турция, стават все повече. Така нар. „Изпращащ туризъм" е в подем. Нормално е адекватно да реагират, както туроператорите и хотелиерите, така и търговците и ресторантьорите".

От турситическа гледна точка, в статията се казва, че миналата година, заради Европейското първенство по футбол напливът за Турция е бил минимален.

По-интересната информация обаче е, че на 4-5 места в центъра на Кушадасъ, търговците щом разберат, че си от България, тутакси изричат: „А-а-а, кошмия! България нема пари!".

Елиф казва – „Така са научени от нашите туристи. За да не им досаждат, българите отговарят: Няма пари! В интерес на истината, българите са от най-бедните гости на Кушадасъ. В сравнение с арабите, германците и британците, които преобладават в средата на юли в 120-хилядния курортен град.“

От 24rodopi.com са публикували и гръцко писмо, в което жител на Комотини се гневи, че наши туристи замърсяват плажовете, не спазват правилата, а на всичкото отгоре и не харчат пари, с което да подсилят гръцката икономика. Сега се е появило ново писмо, от други гърци, които се оплакват от морала на българските туристи в Гърция...:

„Сексуалният акт е нещо напълно нормално и заслужава уважение стига да не се прави публично и да стряска рано сутрин хора, които са отишли на плажа за да се изкъпят в морето. Нов морал, който не винаги е хубав ни докараха българите, които идват тук, за да се насладят на плажовете и морето ни. Срамната сцена, на която са станали свидетели десетки гърци се е случила на брега на морето във Фанари.

В близост се намират бунгала, които се предоставят под наем от Общината. Едно от тях било наето от грък, но изглежда той е нарушил правилата на договора и е дал под наем постройката на българи. Пренаемането на обекти в Гърция обаче е строго забранено. Българите, които ползват бунгалото непрекъснато се увеличават, защото за уикендите при тях пристигат и техните приятели и роднини. Над десет души спят в бунгалото и се радват на безплатна почивка.

Новите правила, въведени от българите разбира се, не са свързани само с факта за незаконното пренаемане, а за неприличното им публично поведение. Няколко българи, ползващи бунгалото, очевидно възхитени от красотата на нашия район са помислили, че всичко им е позволено! Очевидци разказват, че те правят секс на плажа, който е в непосредствена близост до бунгалата. Двойката, „хваната в крачка" дори не се е постарала да влезе в морето, така че да не се вижда половия акт. Свидетели на секса станали гърци, които са седели по верандите на бунгалата си, и от тези, които по това време са отишли на плажа. За отбелязване е, че влюбената двойка дори не се засрамила и не е спряла любовната игра, независимо от пристигащите на плажа хора. Част от мераклиите за къпане в морето си тръгнали при вида на двамата българи, вкопчени в порно поза. Почиващите българи в нашия регион ни докараха нови …нрави"...

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари