Кучето на Джо Байдън ухапало 10 агенти на Сикрет сървис

0
При едното ухапване служителят е трябвало да бъде откаран дори в болница
При едното ухапване служителят е трябвало да бъде откаран дори в болница Снимка: АП / БТА

При едното ухапване служителят е трябвало да бъде откаран дори в болница

Кучето на американския президент Джо Байдън - Командър, е ухапало агенти на Сикрет сървис 10 пъти за четири месеца, предаде Асошиейтед прес.

Инцидентите са станали между октомври 2022 г. и януари 2023 г. При едното ухапване служителят, който е пострадал, е трябвало да бъде откаран дори в болница, според данни на министерството на вътрешната сигурност на САЩ.

Елизабет Алекзандър, директор по комуникациите на първата дама Джил Байдън, заяви, че Белият дом е често пъти стресираща среда за домашните любимци и че семейство Байдън търси начини да подобри ситуацията за всички. Кучето преминавало през специално обучение сега.

Командър е немска овчарка и Байдън го е получил като подарък през декември 2021 г. от брат си Джеймс. Предишното куче на Байдън - също немска овчарка на име Мейджър, също имаше подобни асоциални прояви, след които бе изпратено завинаги при приятели в щата Делауер. При тези инциденти пострадаха агенти на Сикрет сървис и персонал на Белия дом.

Семейство Байдън има и котка, наречена Уилоу.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мунчо селския
    Само да осъзнаете, колко сте побъркани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари