Кубрат Пулев: Съперникът ми е бърз и удря силно, но ще бъда готов

0
Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо. Ще бъде страхотно
Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо. Ще бъде страхотно

Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо боя в САЩ, защото ще е интересно бойно шоу

Най-успешният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев даде пресконференция преди следващия си двубой на галавечерта на новата организация “Трилър”, където на 14 май ще се изправи на ринга срещу Алексей Федосов.

“Винаги се подготвям много сериозно за всичките си двубои и затова съм уверен, че ще победя. Няма значение дали е за мач в “Трилър” или за бокс. Знам, че има много българи, които ще ме подкрепят.

Съперникът ми е много бързо и удря силно, но ще съм подготвен за него. Надявам се много българи да дойдат да гледат на живо, защото ще е интересно бойно шоу. Ще бъде страхотно”, каза Кубрат Пулев.

Промоутърът на братя Пулеви Ивайло Гоцев пък изрази оптимизъм, че скоро Кобрата ще се боксира за трети път за световната титла и този път ще я спечели. Гоцев допълни и похвали за съперника на Кубрат - Андрей Федосов, като определи двубоя с равни шансове за успех и на двамата състезатели, но това е пътят, по който Пулев иска да доказва качествата си пред феновете.

Кобрата дебютира на гала на "Трилър" на 28 ноември, когато нокаутира бързо в първия рунд Франк Мир.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари