Крум Зарков в пряко включване от Русе: Решенията в БСП не се взимат еднолично

0
"Моята роля като водач на листата в Русе е изключително важна и няма да пестя никакви усилия да я изпълня“, заяви той
"Моята роля като водач на листата в Русе е изключително важна и няма да пестя никакви усилия да я изпълня“, заяви той Видео: bTV

Той обясни, че реденето на листи и избирането на водачи винаги е свързано с известно напрежение

Решенията в БСП не се взимат еднолично. Не съм бил изключен от тясното ръководство на партията, аз и много мои изтъкнати колеги освободихме местата си от изпълнителното бюро, за да се посветим изцяло на основната цел на БСП – постигане на по-добри резултати на предстоящите избори, оставам част от ръководството на партията като член на националния съвет.

Това каза в „Тази сутрин“ Крум Зарков от БСП.

„Когато съм имал критика към Корнелия Нинова или когото и да е от ръководителите на партията, когато съм участвал в работата на изпълнителното бюро, съм заявявал всичко на място. Ние сме един отбор и работим като такъв. Моята роля като водач на листата в Русе е изключително важна и няма да пестя никакви усилия да я изпълня“, добави той.

Зарков обясни, че реденето на листи и избирането на водачи винаги е свързано с известно напрежение.

„Весела Лечева е личност с безспорен авторитет, много важно е да се подчертае, че тя каза, че ще остане вярна на партията, ще подпомага структурите и ще участва много активно в кампанията“, добави той.

По думите му новите коалиционни партньори Румен Петков, Георги Кадиев и Минчо Христов са символ на това, което се опитва да направи БСП, а именно да обедини единомишленици в политическа ниша, с някой се получи, с други не.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари