Кристина Петкова: Руски граждани, служители в "Лукойл", са получили български паспорти

0
Претекстът е бил, че развиват българския баскетбол
Претекстът е бил, че развиват българския баскетбол Снимка: Кристина Петкова / Facebook

Претекстът е бил, че развиват българския баскетбол

В периода 2009 - 2013 г. двама руски граждани - служители в "Лукойл", са получили български паспорти под претекст "да развиват българския баскетбол", съобщи пред БНТ народният представител от ПП-ДБ Кристина Петкова, пише OFF News.

За тези двама руски граждани няма данни в публичното пространство, че имат какъвто и да било досег с баскетбол или със спорта като цяло, обясни Петкова.

Според информацията, с която тя разполага, единият руски гражданин е бил пълномощник в Лукойл, а другият - също тръгва от компаниите Лукойл, а впоследствие "става член на Управителния съвет на търговско дружество Петрол АД".

Разпоредба, която България да ползва за целите на развитието - в спорт, в култура, в наука, в технология, е била използвана като параван за придобиване на българско гражданство, отбеляза Кристина Петкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    плюс-минус
    Това ли е най- големият български проблем? Или си търсиш с какво да бъдеш интересна?
  • -1
    6
    нунчо
    За убийците на хилядите БЪЛГАРИ през 1943-45год. може паметник да построят,а на тия едно гражданство да не може големи подлоги са подмяната
  • 8
    5
    До "депутатката"
    Нима забрави за двойното гражданство на Кирил Петков, който го беше скрил?
  • 7
    4
    Хи-хи,
    По снимката ѝ личи, че отдавна не е ебана!
  • 7
    3
    Креатура ДСБ
    Това мило момиче е председател в ДСБ.КРЕАТУРЕН КАДЪР НА ДРУГАРЯТ ИВАН КОСТОВ И БАТИНСКИЯТ ГНОМ АТАНАС АТАНАСОВ. РОДЕНА Е 1991 година.Няма как да е в час.Да не и се сърдим.Чрез нея говори дъртият гном.Тя е аватар на тези бивши комунисти и милиционери от ДС.Плямпа си по наречено и посочено.Да си гледа семейството по добре и да се маха от там.Адвокат е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари