Крисия се завръща в Шоуто на Слави

0

Малката певица Крисия изглежда като млада дама!

На уникални снимки се вижда, че свръхталантът си е направила визия, която й придава вид на момиче с няколко години по-голямо, научихме от "България Днес".

Фотосите разкриват Крисия в светлина, в която рядко може да бъде видяна. Вероятно в домашна обстановка тя е експериментирала с лек грим и червило, които веднага правят разликата от традиционния й облик. Веднага става ясно, че промяната е само временна и като шега, а самата изпълнителка не се разхожда по този начин в по-голяма част от свободното си време.

12-годишната певица вече ясно се забелязва, че пораства и все по-малко остава от детското й излъчване, с което хората я помнят от първите й публични изяви. Отдавна обаче изпълнителката е надминала възрастта си и в разговор правят впечатление мъдрите й размишления и зрелите изказвания за живота. Снимките на "порасналата" Крисия веднага се превърнаха в хит в социалните мрежи и масово предизвикаха вълна от задоволство.

В същото време стана ясно, че лъчът светлина в българската музика Крисия се завръща на работа!

Утре е първият работен ден на малката певица, която се завръща с редовното си участие в "Шоуто на Слави". Талантливата изпълнителка не се е появявала в предаването около месец и половина, тъй като е била пусната в продължителна почивка.

"Криси беше в "Шоуто на Слави" за последно в средата на декември и оттогава не е била там. Около месец и половина не се е виждала и чувала със Слави Трифонов и сега няма търпение да се срещнат отново", разказва Марин Тодоров, баща на всенародната любимка, цитиран от България Днес.

По време на почивката си Крисия се насладила на времето, прекарано със семейството си, и събрала сили за изявите през новата година. Въпреки че е била освободена от ангажименти, малката певица все пак имаше сериозни изяви. Първо тя пя на концерта на гиганта "Дисни" в София, а след това се включи и в благотворителната кауза на "Българската Коледа". Изпълнителката вече е популярна и с това, че почти винаги приема да участва в благотворителни концерти, особено ако става въпрос за събирането на средства за лечението на болни деца.

Самата Крисия не знае какво я очаква при завръщането й в предаването и е любопитна да разбере какви професионални предизвикателства й предстоят.
Семейството на малкия талант е изключително доволно, че през последните седмици не й се е налагало да пътува много, тъй като зимната ситуация в Разград е много сложна.

"Преспите в района са огромни! Не можеше да се пътува нормално нито към Русе, нито към Варна. Радваме се, че не ни се налагаше да пътуваме, защото щеше да е много трудно. Затова и се задържахме повече време в Разград. Сега пак имаме много сняг, но мисля, че няма да имаме проблеми да се придвижим до София и Криси спокойно да стигне за телевизионното си участие", добави Тодоров.

В същото време първият съвместен дует на Крисия и Слави Трифонов с акомпанимента на близнаците Хасан и Ибрахим продължава да жъне успехи. Песента с видеоклип "Вярвам в чудеса" вече има над половин милион гледания в интернет. Грандиозният успех е постигнат, въпреки че парчето не се излъчва масово по телевизиите, но в същото време във виртуалното пространство е истински хит.

"Вярвам в чудеса" беше представена от Трифонов в шоуто му, обяснявайки, че с парчето благодари на зрителите за подкрепата. Музиката на песента е на Евгени Димитров-Маестрото, Слави и Георги Милчев-Годжи. Текстът е на Ивайло Вълчев, а клипът е изключително изчистен и семпъл, като се залага повече на визията на участниците в продукцията. Един от силните моменти е, когато Слави и Крисия са седнали на столове един срещу друг, пеят едновременно и накрая се поздравяват с пляскане на ръцете си. Емоционален момент е и солото на пианото на космически талантливите малки пианисти.

Централна роля във видеото има и кучето на Крисия - кралското шитцу Тоби. Рошавата животинка е обект на внимание и любов от страна на трите деца, които в няколко кадъра искрено му се радват.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари