Крисия прави музикален канал в YouTube

5
Юни се очертава вълнуващ и вероятно съдбоносен за Крисия Тодорова
Юни се очертава вълнуващ и вероятно съдбоносен за Крисия Тодорова

Певицата ще кандидатства в музикалното училище, вероятно ще се премести в София.

Юни се очертава вълнуващ и вероятно съдбоносен за Крисия Тодорова. След като в първия ден на месеца порасна с още една година, малко след 14-ия си рожден ден тя ще се яви на изпити в Националното музикално училище “Любомир Пипков” в София.

“Ще кандидатства с поп и джаз пеене. Ако бъде приета, тогава ще мислим за местене в София”, каза пред “24 часа” майката на талантливото момиче Ангелина Попова.

Крисия се събуди любимка на публиката в навечерието на 2014 година, след като в “Шоуто на Слави” бе излъчено изпълнението ѝ на песента на Бионсе Listen.

Само за часове клипът е споделен, коментиран и харесан от милиони хора. После стана екранна партньорка на г-н Андреев в “Шоуто на Слави” и през петък бе в домовете на всички зрители на Би Ти Ви като участник в рубриката “Запознай се с малките”. Там показа и че няма музикален стил, който тя да не може да изпее. Осевн това създаваше усещането, че го прави с лекота - нещо, с което много нейни колеги по възраст не могат да се похвалят. Неслучайно сред почитателите ѝ са и доста популярни хора, при това не само българи. Всички знаем, че спечели симпатиите на Слави още с първото си изпълнение. Орлин Горанов, с когото Крисия изпя “Светът е за двама” по време на конкурса в “Шоуто на Слави”, също ѝ е почитател.

А в свой статус във фейсбук от 2015 г. Рафи пише: “Прекрасна и уникално талантлива и определено тепърва ще чуваме за нея! P.S. Тогава тя ми беше фенка, а сега аз съм фен!”

Малко след конкурса Крисия спечели второ място на детската Евровизия, но въпреки това доведе конкурса в България. После зае второто място и на престижния конкурс “Детска Нова вълна” в Крим, отново с прекрасната песен “Планетата на децата”. Там в журито бе Филип Киркоров, който не скри колко очарован е от талантливото българче. 

Селфи с ютюбъра Виталий Сдоровецки по време на посещението му в България.

Сега, в края на учебната година, Крисия ще има и минибал - нещо като абитуриентските балове, но за завършващите VII клас. Засега обаче малката голяма музикална гордост не е избрала тоалет и не се подготвя усилено.

“На този етап вълнението и отговорността за предстоящите матури е на преден план и все още не сме обсъждали минибала. Предполагам, че ще има вълнение и емоции, след като това ще бъде последната година с нейните съученици и учители, както и избор на красив тоалет”, обяснява Ангелина Попова.

Наред с упоритото учене Крисия намира време в графика си за кръжоци по пеене, китара и актьорско майсторство, както и танци. Освен това 13-годишната певица спортува състезателни танци и обича да рисува, което ѝ помага и в правенето на грим. В свободното време се разхожда с приятели и гледа филми. За да се справя с всичко, има стриктен график. 

“Не може да се раздели с нещата, които обича да прави и които са важни за нея, но ѝ остава по-малко време сега за тях, докато завърши учебната година”, допълва майката на момичето.

Разградската гордост вече има две записани песни - “Планетата на децата” заедно с близнаците Хасан и Ибрахим и дуетна песен със Слави. Парчето се казва “Вярвам в чудеса” и се появи в началото на миналата година. За крехките си 14 години Крисия е излизала на престижни сцени и е пяла пред хиляди хора. Няколко пъти е разплаквала зрителите в “Арена Армеец” и на стадион “Васил Левски” по време на концертите, които Слави прави. Едва 9-годишно, момичето от Разград бе поканено да изпее химна на България преди началото на срещата на “Лудогорец” с “Валенсия”. Освен това тя изпълни и песента “Моя страна, моя България”.

Девойката обаче отдавна обмисля създаването на първата си авторска песен. Засега няма нито време, нито творчески заряд. Тя отдавна се опитва и сама да пише мелодии и текстове на песни. 

“Все още работи по свои авторски песни и мелодии, но тези неща стават бавно и изискват време и концентрация, за които ще има повече време през лятото. Надявам се, че скоро ще има с какво да изненада своите почитатели!”, допълва Попова.

През лятото, когато отминат изпитите и вълненията, Крисия ще се върне към отдавна обмисляно начинание.

“Сега работи и върху няколко кавъра за официалния си ютюб канал, за които предстои да заснеме и видео”, казва майката на Крисия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари