Крисия е уникална!

1
Успехът на Крисия доведе домакинството на "Детската Евровизия" в България
Успехът на Крисия доведе домакинството на "Детската Евровизия" в България

Крисия е уникална, тя е нестандартна и нейният успех логично доведе домакинството на "Детската Евровизия" в България.

Това стана ясно от думите на Слави Трифонов минути, преди да започне изборът на българския талант за конкурса тази година.

10-годишната Крисия, в акомпанимент на братята Хасан и Ибрахим спечели второ място на "Детската Евровизия" през 2014 г. с изпълнението си на песента „Планета на децата".

Гласуването на зрителите от държавите-членки на „Евровизия" отреди първото място на Италия.

От днес започва изборът на българския талант за конкурса „Детска Евровизия 2015", на което издание тази година страната ни е домакин.

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец" в София и ще се излъчва на живо по БНТ.

За втора поредна година БНТ и Би Ти Ви обединяват усилия за най-доброто представяне на страната в престижния детски музикален форум. Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще бъде под мотото Discover в съзвучие със стремежа на всички млади хора по света да откриват нови хоризонти и да сбъдват мечтите си.

Изборът на детето, което ще представи България в конкурса, започва от 21.00 ч. по бТВ. Медията ще покаже предварителния кастинг, полуфиналите и финала на националната селекция в няколко епизода в праймтайм. 24 деца ще преминат в полуфиналния етап, където ще покажат таланта си пред комисия от трима души.

България посреща "Детската Евровизия" на 21 ноември в „Арена Армеец"

Популярният певец Орлин Павлов ще бъде представителят на БНТ в журито, което ще избере българския участник в Детска Евровизия 2015. Той, заедно със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото от страна на Би Ти Ви и продуцентска компания „Седем осми", ще оценява полуфиналистите и финалистите в конкурса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари