Кредитна компания Stikcredit.bg празнува 10 години с томбола с награди

0
Ще имате ли късмета да спечелите една от наградите?
Ще имате ли късмета да спечелите една от наградите?

Ще имате ли късмета да спечелите една от наградите?

В света на бързите кредити, Стик Кредит е име, което е известно със своите надеждни услуги и изключителна подкрепа за клиентите. И тази година, в чест на своята 10-годишнина, Стик Кредит иска да покани всички свои клиенти да се присъединят към празничния дух и да имат шанса да спечелят невероятни награди.

Финансовата институция Стик Кредит винаги е била на страната на клиентите си, предлагайки им удобни бързи кредити. Сега, през юли, всеки клиент, който изтегли заем, автоматично ще стане участник в томболата за награди. Това е уникална възможност да спечелите нещо специално, докато се възползвате от услугите на Стик Кредит.

С годините, небанковата финансова институция Стик Кредит е изградила репутация на доверен партньор за бързи заеми в България. Постоянството и посветеността, с които работим, са доказани от дългогодишното ни присъствие на пазара и от това, че ставаме все по-популярен избор за хората, които търсят бързи и надеждни заеми.

За да отбележим това специално събитие, всеки нов заем, изтеглен между 1-ви и 31-ви юли, ще даде възможност за участие в нашата томбола за награди. Въпросът е: Ще имате ли късмета да спечелите една от наградите? Единственият начин да разберете е да участвате!

За хората, които вземат кредит за първи път от нас, Стик Кредит предлага и специална оферта - първият кредит до заплата е с нула процента лихва. Връщате толкова, колкото сте взели, без никакви допълнителни лихви.

Стик Кредит продължава да се ангажира с мисията си да подпомага клиентите си в техните финансови нужди. Компанията е винаги била тук за вас и с нетърпение очаква да отпразнува тази важна годишнина заедно с вас.

Не пропускайте тази вълнуваща възможност да празнувате със СтикКредит.бг и да спечелите невероятни награди. Стик Кредит благодари на всички свои клиенти за доверието, което са показали през годините. Готови сме да продължим да ви подпомагаме в бъдеще. Нека отпразнуваме заедно - и много късмет в томболата!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари