Красавица сподели снимки, но Инстаграм ги изтри

0

Цензурата в социалните мрежи е доста фина работа.

Не винаги се знае какви критерии имат администраторите, когато премахват една или друга снимка. Един път ще изтрият кърмеща майка, а друг път ще оставят почти гола гръд. Героинята на днешната история е Мелъри Кинг – популярна инстаграм блогърка, която реши да се бори за правото си да публикува снимките си със своя целулит, пише Офигенно, цитиран от БЛИЦ.

Да! На Инстаграм не му се харесаха снимките на момичето, на които тя гордо показва своята портокалова кожа. Някой се е оплакал от тези безобидни снимки и те веднага били свалени.

Естествено, това много сериозно ядосало Мелъри. Тя обаче намерила достоен отговор, като отново публикувала снимките, но вече с друг нюанс. "Това е за онзи, който вчера писа негативни коментари относно моя целулит. В живота има много по-лоши неща, отколкото целулита, например, вашите лай*яни представи за света", написа тя. 

Това не е първият случай, а няма и да е последният, в който момиче споделя подобни снимки

Кинг въобще не я е срам, напротив, тя се гордее със своето тяло. На нея й е била необходима 1.5 година, за да постигне резултата, който бе цензуриран.

Каквото и да си говорим, Мелъри е истинска красавица. А и какво значение има, дали по бедрата има целулит или не? 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари