Крайно ме е срам!

0
Известният холивудски актьор Шая Лабъф поднесе извинения за поведението си
Известният холивудски актьор Шая Лабъф поднесе извинения за поведението си

Известният холивудски актьор Шая Лабъф, който неотдавна беше арестуван в щата Джорджия за хулиганско поведение и за пребиваване на обществено място в нетрезво състояние, поднесе публично своите извинения, съобщиха световните агенции, предава БТА.

Съответният текст екранният герой пусна на своята страница в Туитър. "Крайно ме е срам от моето поведение и не се опитвам да се оправдавам", изтъкна Лабъф. Той си призна, че неговите действия изискват "искрено извинение" и то най-вече по адрес на полицейските служители, които го арестуваха. "Благодаря им за тяхната сдържаност", написа Шиа Лабъф, като добави, че осъзнава колко осъдително е било неговото поведение.

Актьорът си призна, че от дълго време се бори със своите зависимости и е решен да предприеме "активни стъпки", за да може да води един нормален начин на живот.

Лабъф беше задържан късно вечерта в град Савана миналата събота, където той снима най-новия си филм. В пияно състояние той се държал агресивно и е нагрубявал минувачите. След това се нахвърлил с ругатни и върху органите на реда.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари