Крадци пробиха резервоар, за да източат горивото на русенка

0
Автокрадците действат предимно  из централната част на Русе
Автокрадците действат предимно из централната част на Русе

Във Второ РУ разследват сигнал за нанесени щети и посегателство върху два леки автомобила

Вчера във Второ РУ е постъпила жалба от русенка, че за времето от 20:00 ч. на 14 октомври до към 8:00 часа на следващата сутрин, резервоарът на колата й с марка „Опел“, модел „Зафира“ е бил пробит, като по този начин е предизвикано изтичане на гориво – около 10 литра.

Превозното средство се е намирало паркирано зад блок на ул. "Доростол"в Русе. Заявената щета е за около 50 лв. По случая се води преписка по описа на Второ РУ.

В другия случай сигналът е бил, че за времето от  12:20 до 12:50 ч. на 15 октомври, от паркиран незаключен бус е била открадната чантичка, в която имало ключ за лек автомобил и портмоне със сумата от 420 лв, документи и дебитна карта.

Кражбата била извършена докато превозното средство е било паркирано на рампа за разтоварване до магазин на ул. "Плиска" в Русе. Нанесената щета е заявена за около 500 лв. по случая се води преписка за престъпление по чл. 194 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук