"КОВИД ПАРТИ" в ресторант Хасиенда

35
Шумно парти по време на пандемия се вихри в русенски ресторант
Шумно парти по време на пандемия се вихри в русенски ресторант

Шумно парти по време на пандемия се вихри в русенски ресторант

Русенец изпрати притеснителен сигнал до Dunavmost за грубо нарушаване на противоепидемичните мерки в ресторанта на хотел "Космополитън".

Домакините на тържеството предвидливо са опънали плътни завеси, които да скриват ориенталското парти от минувачите по улица "Александровска".

"Днес към 16:00 часа се чуваше силна музика. Малки деца дърпаха завесите от любопитство, а вътре се виждаха множество хора на дълги маси, които играеха ориенталски танци по столовете", споделя г-н Славов.

"Докато купонджиите се поздравяваха с песента "За милиони няма закони", служители на банковите офиси в съседство недоумяваха случващото се с възмущение. Подадох сигнал до 112 като съвестен гражданин, но без резултат.

След 1 час купонът продължаваше да се вихри, а аз отново се обадих на тел. 112 за да попитам къде е държавата и защо никой не взема мерки. Служителката на спешния телефон ми каза, че адресът е бил посетен от екип на полицията и служител на РЗИ - Русе, но не били констатирани нарушения и ми пожела приятна вечер."

Изглежда, че има вратичка за заобикаляне на законите - пишеш в книгата, че хората са гости на хотела и "КОВИД КУПОНА" става "ЧАСТНО ПАРТИ". А колко хора са се събрали на "частното парти" само служителят на РЗИ - Русе може да потвърди, ако изобщо може да брои до толкова много.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари