Костадин Костадинов заплаши парламента с революция, ако не падне зеления сертификат

18
"Възраждане" се противопоставя на поставянето на експериментални течности на деца
"Възраждане" се противопоставя на поставянето на експериментални течности на деца Снимка: ПП "Възраждане"

"Възраждане" се противопоставя на поставянето на експериментални течности на деца.

Това обявиха от партията в декларация:

Господин председател,

Уважаеми сънародници,

Вече близо две години нормалността в България е подложена на изпитание. Свидетели сме на брутална атака срещу здравия разум, провеждана с всички възможни средства на класическата пропаганда. Под предлог, че се грижат за нашето здраве, вече четири правителства – на Борисов, двете служебни на Радев и сега на Петков, явно се стремят само към едно – запълване на квотите, поставени от Европейския съюз за ваксинирани български граждани. Грижата е всъщност бездушно попълване на екселски таблици, в които цифрите са хора и техните съдби.

За тях очевидно не съществуват демографската катастрофа, летящите цени на тока за индустрията, болничният апокалипсис, крахът на образованието – важното е само едно, ваксинация на всяка цена, запълване на таблици, безропотно отмятане на поставени от господарите ви задачи. И заради тази ваксинация – затваряха отделения, трансформираха ги в ковидни такива, спираха планови операции, спряха достъпа на хиляди българи до елементарни, но и животоспасяващи здравни услуги. Две години не спряха да броят заболели и починали от вируса, без да кажат колко са си отишли от този свят заради неуредици в здравната ни система и търговията със здраве.

Целият този натиск, освен на физическото здраве на българина, повлия и на психическото такова. Натиск, осъществяван по всички възможни начини, защото вече дори не може да се работи нормално. Предприемачите изнемогват - освен от високите цени на тока - и от непредвидимостта. Ще има ли шанс да се работи нормално днес? А утре? А след месец?

Стотици хиляди работници бяха насилени да се ваксинират, за да не загубят работата си в условията на нарастваща безработица. Всички национални медии са заставени ежедневно и многократно да съобщават заболели и починали от Ковид 19.

На лице е плашеща приемственост между правителствата на Борисов, Радев и Петков. Докато уж се критикуват едни други, провеждат едни и същи политики. Примерите са много, но по отношение на дискриминационните мерки Радев и Петков надминаха Борисов. И изглежда, че това изобщо не ги притеснява.

Абсурдният и дискриминационен „Зелен сертификат“ беше въведен за един ден, за да може президентът Радев при посещението си в Брюксел да каже, че го е въвел. Последва масова принудителна ваксинация, представяна като доброволна. Показани бяха опашки пред пунктове, пред които интервюираните граждани казваха, че не искат да се ваксинират, но няма как да работят без сертификат. И до днес управляващите, а и далеч не само те, обясняват, че ваксинацията е доброволна, докато тя е чудовищно принудителна. Истината е, че правителството упражни масова репресия над милиони напълно невинни български граждани, принуждавайки ги да вършат неща, противни на волята им.

Само че истината никога не може да бъде скрита. Докато при нас т.нар четвърта вълна започна да отшумява, което е нормално за всяка една грипна епидемия, виждаме какво се случва в Нидерландия, където при 85% ваксинирани отново са напълно затворени. Съвсем скоро се очаква това да стане и в Дания и Великобритания, докато Австрия и Германия пък наложиха фашистки ограничителни мерки на своето неваксинирано население. Съвсем лесно можем да съпоставим случващото се там със случващото се в България и да потърсим отговора в ниския процент хора, поставили си експерименталната течност тук. Случайно ли е, че ниският процент на ваксинирали се видимо е свързан с ниският процент заболели? За критично мислещите не е случайно, а те стават все повече, когато говорим за ваксинация.

И тъй като в този разговор ние, здравомислещите, винаги сме упреквани, че не вярваме в науката, аз питам – защо пренебрегвате науката, която казва, че по време на епидемия не се провежда ваксинация? Пренебрегвате я от грижа за здравето на българите или за да угодите на брюкселските бюрократи? Защо със същата тази загриженост не се погрижихте за здравето на онкоболните, за здравето на хората на хемодиализа, за провеждане на информационна кампания за донорството, защото ако не знаете ще ви кажа, че в България хора очакващи трансплантации умират в списъка за чакащи. Защо докато виждаме какво се случва по света правителството продължава да провежда информационна кампания, за да повиши интереса към ваксинацията, говори се за трета и четвърта доза, за ваксиниране на деца над 5 години?

Ето защо ние от Възраждане категорично заявяваме, че няма да позволим въвеждането на задължителна ваксинация. Настояваме ваксинацията срещу ковид да бъде само доброволна и от нея да не произтичат нито права и привилегии, нито задължения и ограничения. Категорично заставаме срещу поставянето на експериментални течности на деца, за което от няколко дни правителствената пропаганда започна да говори. Тъй като т.нар. зелен сертификат категорично се провали и доказа своята дискриминационна същност и безполезност, времето да се търпи повече това беззаконие и произвол над нас, българите, свърши. Търпението ни се изчерпа и тук, от тази трибуна, заявявам следното.

Даваме възможност на правителството в най-кратък срок да отмени както зеления сертификат, така и всички безумни ограничителни мерки. Тъй като сме в навечерието на най-хубавите български и християнски празници, ние ще проявим разбиране и толерантност, като ще позволим на кабинета да осмисли още по-добре своите действия в дните до първата работна седмица на януари. Ако и след това управляващите откажат да се съобразят с желанието на мнозинството да се премахне сертификата и да не се посяга на децата, аз ще призова българският народ да упражни директно своите правомощия и да превърне демокрацията от представителна в пряка, като през вратата на Народното събрание заедно с народните представители на Възраждане ще влязат и още хиляди българи. Щом не искате да подходите с разум, ще получите революция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари