Костадин Костадинов: Стабилен кабинет ще има само ако "Възраждане" управлява самостоятелно

0
По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава
По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава Снимка: Facebook

По негови думи "Възраждане" искат България да е свободна държава

Хората са отвратени не от изборите, а от политическия елит, който превръща България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща държава в света. Това заяви Костадин Костадинов по Bulgaria ON AIR.

"Алтернативата на този елит може да ги мотивира да гласуват, затова "Възраждане" се е превърнала в основен опонент, да не кажа противник на сегашното политическо статукво, затова ние търпим удари от ляво и дясно", допълни още той.

Костадинов е категоричен, че "целият политически спектър се е обединил срещу "Възраждане": "Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме само българския национален интерес. Точно по тази причина сме еднакво неприемливи за партньор."

По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава. "Всички останали в българската политика не искат това. Те искат някой друг да ни командва, друг да определя нашата политика, друг да ни брани, да внасяме всичко отвън. Ние българите да нямаме право да се изказваме за собствената си съдба. Искаме България да е свободна, независима и демократична държава", заяви Костадинов.

Той коментира, че символът на демокрацията в чистия ѝ вид, е допитване до народа.

"Това означава референдум. Когато започнахме референдум за запазване на българския лев, всички партии в парламента се изказаха срещу референдума и започнаха да казват как бил недемократичен. Всички партии се изказаха срещу референдума. Срещу нашата организация като цяло", сподели Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес не само от българите в страната, но и в чужбина.

"300 хиляди подписа бяха до миналата сряда, всяка седмица правим отчет. В нашата централа получаваме хиляди подписи всеки ден. До момента сме получавали от Австралия, Япония, Аржентина и Аляска. Това е огромна воля, която трябва да е зачетена и уважена", каза Костадинов, като добави, че стабилен кабинет би имало само ако "Възраждане" управлява самостоятелно.

"Политическият елит в момента е изтощен, амортизиран, мирише на мухъл, той не може да предложи нищо ново на българските гражданите", добави Костадинов.

Относно санкциите "Магнитски" - Костадинов заяви, че това е "поредната груба намеса на българските вътрешни работи: "Една част от хората трябва да бъде разследвана, защо другите двама са вкарани в списъка? Ние от "Възраждане" първи се обединихме против тази груба американска намеса. Нали са ни партньор, дайте да ги видим тези сведения. Няма да ги получим нито по първия получихме, нито по втория ще получи."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    12
    до 11
    Доста изчерпателно казах каквото искам да кажа. То това тука не е концерт пожелание, че да ти оборвам всяка простотия. Ти защо не каза нищо по фактите които изложих? Факт 1: Каза ли Костадинчо, че ще дари партийната субсидия преди да се вреди за сефте в парламента? Каза. Дали ли я? Не я дари, а си построи палат с нея. Факт 2: Гласуват ли под строй всички депутати на костя в подкрепа на предложенията на ГЕРБ, ДПС и БСП? Гласуват! Почти на 100% идентични гласове със споменатите партии. Факт 3: Внесе ли Костадинчо закон за НПО-та които се финансират от чужбина? Каза ли "Вън НПО-тата от българското училище, вън грантаджиите, вън чуждите колониални търговски вериги"? Каза. Малката подробност, че жена му Велина Костадинова е член на управителния съвет на сдружение "Образователна общност - Варна" и се финансира от "Отворено общество" на Сорос също е факт при това лесно проверим (има го налично в търговския регистър).
  • 5
    11
    Името му е прокоба.
    Тоест ако не пееш в "евр(е)опейско - натовския хор значи си популист, патреотар, русофил, фашист или нещо подобно. Нали така? Не каза нищо за референдумите драги № 10, нито за измислената "демокрация", нито за нищо друго от писаното от мен, по - долу. Не съм изненадан, толкова можете. Впрочем това не е новост. От 34 вече години ви се наслаждавам. Впрочем какво спечели България от канадските "миньори", от "американските" тецове, от ЕРП -тата? И това ли са Воленови приказки, или са факти? Още много мога да питам, но знам какво ще отговаряте, тоест нищо смислено. Обиди, насмешки, заплахи дори. Защо? Именно защото само това можете. Айде цъкайте си минусите и безсмислените коментари.
  • -4
    10
    до 9
    Да, той и Волен говори същите неща, верни и патриотични слова :D Патреотарите това искат да чуят - как ни клатят от запада и как трябва да сме благодарни на СССР за окупацията, как ни пръскат с кемтрейлс и как ни държат бедни от същия този лош запад. Как трябва да си върнем суверинитета (валутния?) и как трябва да изгоним всички чужди агенти, нпо-та, американски военни бази, канадски миннодобивни компании. Аз едно нещо не чувам от Костадинчо което да не е 1:1 с приказките на Волен и останалата "патреотарска" паплач. На приказки за пред избирателите са големи патриоти, като дойде време за реални действия гласуват в едно с ГЕРБ, ДПС и БСП. Междувременно си строят палати с държавна пара. Това са фактите драги патреотари. Костя е поредния ДС проект целящ просто да размие вота.
  • 3
    9
    Името му е прокоба.
    Като изключим щенията за първа политическа сила, която "Възраждане" имат отдавна, кое от казаното от Костадинов не е вярно?? Колко референдума бяха направени в България? Каква икономика имаме? Демократична държава ли е България наистина? Знаете ли уважаеми списуватели по "евр(е)опейско - натовска" линия, вие за енти път ме убеждавате, че всичко зад което иначе се "подписвате с две ръце", демокрация, свободно слово и прочее, не е нищо повече от кухи думи, понятия без смисъл. Ето затова ще гласувам ПАК за тия, не защото ми харесват, а защото ми писна от ВАС и всичко което представлявате. И понеже повечето от ВАС биха ме посъветвали да се махна от България "щом като не ми харесва", ще ВИ отговоря така: Майната ВИ. Това е МОЯТА РОДИНА, моята страна и ще направя всичко което ми е по силите, някога когато стане възможно, услужливо да ВИ помогна да си съберте ВАШИТЕ багажи. Даже цветя ще ВИ подаря и ще ВИ махам докато се скриете от погледа ми. С много ЛЮБОВ от МЕН.
  • -3
    8
    Рубльов
    Коста, крайно време е да се прегледаш или да престанеш да се правиш на луд.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари