Костадин Костадинов: Превратът в Русия свърши преди да е започнал

0
Лидерът на "Възраждане" публикува официална позиция
Лидерът на "Възраждане" публикува официална позиция Снимка: Facebook

Лидерът на "Възраждане" публикува официална позиция

Т.нар. преврат в Русия свърши преди да е започнал, с което предизвика небивало разочарование в родната демократична общност. Вчера с интерес видях какво пишат и към какво призовават рупорите на американското посолство - общо взето от техните профили се лееше кръв и се призоваваше за война, избивания, метежи и всякакви други подобни неща (при условие, че не участват лично, естествено).

Сега, разбира се, са разочаровани, но само няколко часа бяха достатъчни, за да се види какво представляват те - една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и насилие. Ето защо дълг на всеки един нормален гражданин е да направи всичко по силите си, за да може тази уродлива измет да бъде унищожена - за доброто не само на България, но и на човечеството.

Що се отнася до реакцията на нашето правителство, тя беше покъртително неадекватна. Сорос Денков свика извънредно заседание по времето, когато ситуацията в Русия вече се изясняваше. Може би само това попречи на родните американски марионетки да се изложат още повече, четейки предварително написани в американското посолство листчета.

Относно Русия и случилото се там - тя е държава с много наследени и новосъздадени проблеми, които разрешава в движение - понякога успешно, друг път не. Русия обаче е велика сила и подценяването и винаги води до тежки последици за подценяващите. Тя никога не е толкова слаба, колкото се иска на враговете и, и никога не е толкова силна, колкото и се иска на нея самата. Ето защо ще спечели войната в Украйна, но пак поради тази причина няма да го стори лесно и бързо.

Накрая няколко думи за родните медии. Всъщност няма да са няколко, а само две. Фалшиви новини. А мога да съм и още по-лаконичен, само с една дума. Пропаганда. Това видяхме вчера по телевизиите и страниците в интернет.

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    6
    До долните PD-расти:
    Възходът на Коцето и „Възраждане“ едва сега започва! Треперете, мама ви циганска, продажна сган от ГЕРБерасти, ПеПерасти и Душмани на България!
  • -4
    5
    м.м.
    С Късопишков е свършено ! Пари вече няма . Пригожин ги прибра ! Възраждане остана само с пенсионерите от МВР !
  • -14
    4
    Плешивата Златка
    Го лапа немит
  • 7
    3
    Групенфюрер Дитрих
    Туй копейджийско говно е редно да бъде озаптен. По-зле е и от боленчо. Марешки му наби шамарите преди няколко години, сега като ходи до Варна се озърта като сурикат да не долети още някой марешки тупаник...хахаха...:)
  • -18
    2
    Никчо, мамин-сладък!
    Навярно си нежна душа, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано! Мисли, баце, не чети лишчета! Полза няма! Ако жълтопаветния планктон не се беше "разгорещил", Костадинов нямаше да каже това! А вашите хорица, сороспиите, кого всъщност защитават в усрайна и какво въобще искат? Мъглявината Андромеда! Та, никчо, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари